lördag 29 maj 2010

Hemsida Anna Åxman

På min hemsida www.annaaxman.se kan du läsa mer om mig och företagets tjänster så som marknadsföring, affärsutveckling, sökoptimering av hemsidor, föreläsningar och projekt.

Fotojobb....


Tog en sväng om Gits Gård i Stafsinge utanför Falkenberg och fotograferade lite miljöbilder för deras hemsida, blogg och facebook profil. Det var en så läcker ovädershimmel, det blev läckra bilder från köksträdgården men gräslök och rabarber som blommar.



Många härliga bilder blev det som jag längtar efter att få bearbeta och använda på deras hemsida i sommar. Maj - oktober är min favorit tid för miljöfotografering, dagarna är långa, underbara stunder i gryning och skymning och ljuset är så fint. En ovädershimmel är grädden på moset....

Besökte även bygget av vinkällaren som går framåt i rasande fart. Tog några bilder men de sparar jag till ett senare tillfälle. Dock kan jag bjuda på den här vackra bilden av "äppelblomsportalen" som leder fram till vinkällaren...


onsdag 26 maj 2010

Flygfotografering

Sommaren står för dörren så varför inte passa på att skaffa lite flygfoton av er verksamhet, era events, sommarstugan eller hemmet?

Ett företag i Halland som jag har goda erfarenheter av är FOTOFLYG.NET som jag även lånat de här bilderna av. De är lätta att ha och göra med, väldigt flexibla, gör ett mycket bra jobb med modern teknik. De kan göra förstoringar på kanvas (läckert att ge bort som gåva) men varför inte använda lite flygbilder på er hemsida?

Kika in på deras hemsida med fotogalleri och kontaktuppgifter genom att klicka här.


måndag 24 maj 2010

Samarbetar med Lithus Webbyrå


I januari registrerade jag min enskilda firma Anna Åxman och i april blev jag samarbetspartner med Lithus Webbyrå i Falkenberg. Deras verktyg Pussel tilltalar mig och gör det enkelt och smidigt att sökmotorsoptimera och uppdatera hemsidor.

Jag har själv valt Lithus Webbyrå som webbhotell för min domän och jag kan varmt rekommendera Lithus Webbyrå för andra som önskar skapa en hemsida för sin verksamhet.