måndag 4 oktober 2010

Många bäckar små

Tiden går fort när man har roligt och förra veckan flög då förbi. Kurs i Sociala Medier på måndagen, föreläsning för Röda Korset i Halmstad på tisdagen och föreläsning för Falkenbergs Föreläsningsförening på torsdagskvällen.

De hade verkligen marknadsfört det hela väl med kontinuerliga små annonser i HN, affischer på stan och via sin "FAN sida" på Facebook och Storan var i stort sätt fullsatt, ca 90 personer satt i publiken.

Då jag i publiken noterade ett par män som gäspade och nästan verkade sova blev jag lite nervös och trodde att jag kanske var hur tråkig som helst. Men tack och lov har jag under helgen som gått fått en hel del tackbrev och hälsningar som bevisat motsatsen.

Föreläsarhösten går snart mot sitt slut men veckans uppdrag har redan genererat ett par nya föreläsningar som jag verkligen ser fram emot.

Sociala Medier kurs del 5

HEMSIDA

Nu har mer än halva kursen gått och det är dags att börja titta på olika lösningar för hemsidor och webbhotell mm. Vi hoppas att ni efter kvällens kursetapp har fått större insikt i hur en hemsida är uppbyggd, vad ni behöver tänka på vid val av webbhotell och att ni dels får större förståelse för leverantörer av hemsidor samt kan ställa rätt krav av dem.