onsdag 8 september 2010

Annons i sista momangen


Fick i sista "momangen" i uppdrag att sätta ihop en annons för Gits Gård som gasar annonseringen nu när julbords bokningarna börjat trilla in. Den här gången blir det en liggande kvartssida annons i Office Tech, ett fräscht magasin som går ut till flera tusen kontor i Halland. Fördelen med att vara ett litet företag nära kunden är att jag kan vara snabb och flexibel och det var jag verkligen i kväll för annonsen blev både klar, godkänd av kunden och skickad till magasinet. Jag känner mig mycket nöjd med dagen!

Annonsen kan de även använda i de olika sociala medierna så som Facebook, Blogg mm

I somras gjorde jag den här lilla nätta annonsen för Rese Guiden Falkenberg. Den användes både på deras hemsida och facebook.

söndag 5 september 2010

Sociala medier - för bättre affärer


Att använda de sociala medierna så som Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Blogg mm är ett kostnadseffektivt sätt att snabbt nå ut till sin marknad, skapa kampanjer och tala om nyheter mm.

Två företagsamma kvinnor som uppmärksammat detta är Anna-Lena Karlsson ordförande i WiN Laholm (Women in Network) och Eva Jonstam, ordförande i WiN Falkenberg som tillsammans satt ihop höstens kurs "Sociala Medier - för bättre affärer".

Jag har tillsammans med Britten Torftarp fått det hedersfulla uppdraget att vara kursledare för dessa 7 kurskvällar med start måndag den 6 september. Kursen går samtidigt i Laholm och Falkenberg tack vare den senaste klassrum 2000 teknologin där bland annat webbkamera används.

Varje kurs varar i tre timmar och är uppdelad i en teoretisk del och en praktisk del där kursdeltagarna ges tillgång till egen dator och möjlighet att själva ge sig ut på nätet och prova sina ny vunna kunskaper i de sociala medierna.


Laholms Tidning har gjort ett litet reportage om kursen i sociala medier som de kallar "webb och etikett på utbildning" som du kan läsa om du klickar här på www.laholmstidning.se

Vill du veta mer om kursen och dess innehåll eller anmäla dig kan du klicka här www.rrchalland.se